Osa 1: Perustiedot

1. Mikä on koko nimesi? V: Katariina Saga

2. Missä ja milloin synnyit? V: 21.2.1993, Jyväskylän keskussairaalassa

3. Ketkä ovat/olivat vanhempiasi? V: Isäni ja äitini ovat vanhempiani.

4. Onko sinulla sisaruksia, millaisia he ovat? V: Isosisko on kyllä. Se on ihminen ja voi olla, että yleensä ärsytän sitä enemmän kuin se minua.

5. Missä elät nyt ja kenen kanssa? V: Jyväskylässä rivitalossa isän, äidin, siskon, koiran ja kahden marsun kanssa.

6. Mikä on ammattisi tai mitä teet? V: Lukiolainen.

7. Kuvaile fyysinen olemuksesi (pituus, paino, hiusten ja silmien väri, pukeutuminen, tatuoinnit, korut yms.) V: 167 cm, 57 kg, hiukset epämääräisen vaaleanoranssinruskeat, silmät siniset. Pukeutumisesta sen verran, että olen niin laiska ihminen, etten jaksa pukeutua tavoilla, jotka perinteisesti myönnetään persoonallisiksi. Pukeudun siis lähinnä farkkuihin, huppareihin, toppeihin ja T-paitoihin. Bändipaidat on kivoja. Tatuointeja ei ole, lävistyksiä kolme kappaletta kummassakin korvassa. Koruja en käytä, paitsi tietysti korviksia.

8. Mihin "yhteiskuntaluokkaan" kuulut? V: Olen maaorja, tai sitten keskiluokkaa. Sitä voi miettiä, kumpaan.

9. Onko sinulla allergioita, sairauksia tai muita fyysisiä heikkouksia? V: Ei, ei ja hmm. Lasketaanko fyysiseksi heikkoudeksi se, että jaksan juosta ehka metrin ennen kuin saan sydänkohtauksen?

10. Oletko vasen- vai oikeakätinen? V: Oikea.

11. Miltä äänesi kuulostaa? V: Aika normaalilta. En tiedä. Ei sitä oikein voi kuvailla. Tajusin muuten vasta vähän aikaa sitten, että ääneni kuulostaa aika hämmästyttävän paljon siskoni ääneltä. Ainakin videolla.

12. Mitä sanoja tai fraaseja käytät usein? V: "Damn", "ojdå", "dude", "voi simo/nakki/hattu", "aargh, pää räjähtää", "en kestä"... Leffoista ja kirjoista lainattuja repliikkejä käytän myös aika usein.

13. Mitä sinulla on taskussasi? V: Huulirasva.

14. Onko sinulla ärsyttäviä tai outoja tapoja? V: Etsin ja tuhoan kaksihaaraisia hiuksia suorastaan pakkomielteisesti. Revin kynsinauhojani hampaillani. Muita ei sitten taidakaan olla.

Osa 2: Kasvaminen

15. Kuinka kuvailisit lapsuuttasi ylipäätään? V: Tälläi länsimaalaisittain normaali ja tiettävästi melko onnellinen. Ainakaan en ole kovin pahasti traumatisoitunut.

16. Mikä on ensimmäinen muistosi? V: En tiedä. Ei niitä kaikkein vanhimpia muistoja oikein osaa laittaa aikajärjestykseen, mutta esimerkiksi ihan ensimmäisestä päiväkodistani, jota kävin ehkä 2-3-vuotiaana muistan jotain.

17. Kuinka paljon koulutusta olet saanut? V: Peruskoulun sekä kahden jaksollisen lukiota verran. Jonkin verran myös piirtämiseen ja hevosiin sekä viulun ja kitaran soittamiseen liittyvää.

18. Piditkö koulusta? V: En oikeastaan, mutta en minä sitä kyllä vihaakaan. Se vain on sellainen välttämätön paha, jonka tärkeyden kyllä ymmärtää ja sen, kuinka etuoikeutettu on kun saa käydä ilmaista, hyvää koulua ja silleen. Sitä ei vain ihan aina jaksa muistaa, kun herätyskello soi aamulla kello 6:45, edessä on kahdeksan tunnin koulupäivä ja jotain hirveää ainetta (kemia, fysiikka, ruotsi) ja olo tuntuu muutenkin ylityöllistetyltä.

19. Missä opit suurimman osan taidoistasi ja kyvyistäsi? V: Omine nokkineni, vanhemmiltani tai koulusta. Sieltä sun täältä, oikeastaan.

20. Kun kasvoit, oliko sinulla roolimalleja? Jos oli, kuvaile niitä. V: Ei. En.

21. Kun kasvoit, kuinka tulit toimeen perheesi kanssa? V: Ihan hyvin. Tähän kohtaan voisi vaan sanoa, että "sori, mulla on hankala luonne".

22. Mikä halusit olla isona, kun olit lapsi? V: En itse asiassa tiedä. Jos en ihan erehdy, niin minulla ei koskaan ole ollut toiveammatteja. Varmaan olen aina toivonut, että voisin vain elää vanhempieni siivellä ikuisesti.

23. Mitkä olivat lempipuuhasi lapsena? V: Lukeminen ja hevosleikkien leikkiminen.

24. Millaisia persoonallisuuden piirteitä osoitit lapsena? V: Jjaa. Olin luultavasti aika persoonaton lapsi.

25. Olitko lapsena suosittu? Keitä olivat ystäviäsi ja millaisia he olivat? V: Olin lapsena sillä tavalla suosittu, että kaikki piti minusta koska tulin hyvin toimeen kaikkien kanssa, mutta en sillä tavalla suosittu, että kaikki olisivat halunneet olla kavereitani.

Osa 3: Menneisyyden vaikutukset

29. Mikä on mielestäsi elämäsi tärkein tapahtuma tähän mennessä? V: Luultavasti syntymä. Ja se, että satuin syntymään juuri sellaiseksi ihmiseksi ja siihen perheeseen, kuin synnyin.

30. Kenellä on ollut eniten vaikutusta sinuun? V: En tiedä. Itselläni.

31. Mikä on mielestäsi suurin saavutuksesi? V: Jaa. Voi olla, että Muistijälkien valmiiksi saaminen oli kenties sellainen homma, johon en olisi ikinä uskonut pystyväni, mutta pystyinpä kuitenkin. Ehkä se.

32. Mitä kadut elämässäsi eniten? V: En toistaiseksi mitään.

33. Mikä on ilkein asia, minkä olet tehnyt? V: Olen tehnyt paljon ilkeyksiä. Ilkityöt onnistuu aina.

34. Onko sinulla rikosrekisteriä? V: Ei.

35. Milloin olet ollut eniten peloissasi? V: Jaa. Olen elänyt niin tylsää elämää, että enpä ole pahemmin päässyt pelkäämään.

36. Mikä on noloin sinulle tapahtunut asia? V: Aargh vihaan tälläisiä kysymyksiä.

37. Jos voisit muuttaa jonkin asian menneisyydessäsi, mikä se olisi? V: Tuskin mitään. Tai ehkä paria ihmistä olisin voinut vetää turpaan kun siihen olisi vielä ollut mahdollisuus.

38. Mikä on paras muistosi? V: Aargh vihaan tälläisiäkin kysymyksiä.

39. Mikä on huonoin muistosi? V: Lue ylläoleva.

Osa 4: Uskomukset ja mielipiteet

40. Oletko yleensä pessimisti vai optimisti? V: Pessimistiksi olen aika optimistinen. Olen ehkä sellainen ihminen, jonka voisi olettaa olevan pessimisti, mutta yleensä se on juuri päinvastoin.

41. Mitä pelkäät eniten? V: Huoks. Asioita. Käärmeitä. Ihan oikeasti. Pelkään niitä ihan helvetisti.

42. Millainen on näkökantasi uskonnosta? V: Uskonto on vähän sellainen asia, että sen puitteissa voi tehdä vähän liikaa pahaa.

43. Millainen on näkökantasi politiikasta? V: Sellainen, että kun pitää lukea yhteiskuntaopin kokeeseen, käy näin. "Okei. Nyt mä luen. Hallitus koostuu... *krooh*"

45. Pystytkö tappamaan? Millaisissa olosuhteissa tappaminen ei ole ja on mielestäsi hyväksyttävää? V: Kyllähän minä aika suoralta kädeltä listin ötököitä ja muita pieniä, inhottavia asioita. Mutta mitään söpöä ja karvaista tai inhimillistä en pystyisi tappamaan.

46. Mikä on mielestäsi pahin teko, jonka ihminen voi tehdä? V: Olla paha.

47. Uskotko todellisen rakkauden olemassaoloon? V: Todellinen rakkaus on niin totta kuin millaiseksi sen itse tekee. Joillekin se siis on olemassa ja joillekin ei.

48. Mikä mielestäsi tekee elämästä hyvän? V: Se, että edes joskus tuntuu siltä, kuin olisi kivaa.

49. Kuinka rehellinen olet ajatuksistasi tai tunteistasi (eli piilotatko todellisen itsesi muilta ja miten)? V: En oikeastaan ajattele tälläisiä juttuja. Kai minä olen aika oma itseni aina.

50. Onko sinulla ennakkoluuloja tai asenteita? V: On, mutta yleensä vain sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka ansaitsevat sen.

51. Onko jotain, minkä kieltäytyisit tekemästä missään olosuhteissa ja miksi kieltäytyisit? V: Tappamaan en luultavasti rupeaisi. Syyt siihen on luultavasti itsestäänselviä.

52. Kenen tai minkä vuoksi voisit kuolla tai muuten ponnistella viimeiseen asti? V: Sellaisten asioiden ja ihmisten, joita rakastan.

Osa 5: Suhteet muihin

53. Miten kohtelet muita ihmisiä yleensä (kohteliaasti, röyhkeästi, etäisesti)? Riippuuko kohtelu siitä, keitä he ovat? V: Tietysti se riippuu, paljonkin. Voi olla, että yleensä kaikkein röyhkeimmin kohtelen läheisimpiä ihmisiäni, ja vähän tuntemattomampia kohteliaasti ja etäisesti.

54. Kuka on tärkein henkilö elämässäsi, miksi? V: En tiedä.

55. Ketä henkilöä kunnioitat eniten, miksi? V: Jaa. En jaksa antaa tähän jotain perusklisevastausta, joten en sano mitään.

56. Ketkä ovat ystäviäsi? Onko sinulla parasta ystävää? Kuvaile heitä. V: Ystäviäni ovat ne, joita kutsun sillä nimellä. Niitä ei oikeastaan ole hirveästi.

57. Onko sinulla puolisoa tai vastaavaa? Jos on, kuvaile häntä. V: Ei. En.

58. Oletko koskaan ollut rakastunut? Jos olet, kerro mitä tapahtui. V: En ole. En kerro.

59. Mitä ominaisuuksia etsit mahdollisessa rakastajassa? V: Roflmao. Rakastettavia ominaisuuksia. Sellaisia joista pidän.

60. Kuinka läheinen olet perheellesi? V: Sitä pitäisi kysyä niiltä.

61. Oletko perustanut oman perheesi? Jos olet, kuvaile heitä. Jos et, haluatko? Miksi, miksi et? V: En. En. Riippuu vähän. Voisin perustaa perheen sellaisen ihmisen kanssa, joka ei olisi hirveän riippuvainen minusta. Sellaisen, joka ei pahoittaisi mieltään jos olen omissa maailmoissani ja haluan olla yksin.

62. Kenen puoleen kääntyisit, jos tarvitsisit epätoivoisesti apua? V: Siskoni varmaan.

63. Luotatko siihen, että joku suojelee sinua? Keneen ja miksi? V: Vanhempiini kyllä. Miksi? Koska ne ovat vanhempiani.

64. Jos kuolisit tai katoaisit, kuka kaipaisi sinua? V: Perhe ja ystävät.

65. Ketä inhoat eniten, ja miksi? V: Sellaisia ihmisiä, joita tekee mieli inhota.

66. Onko sinulla tapana riidellä vai vältteletkö konflikteja? V: Riitelen.

67. Onko sinulla tapana ottaa johtajan rooli? V: Yleensä joo. Tai ainakin aika usein.

68. Tykkäätkö olla yhteydessä suurten ihmisryhmien kanssa? Miksi, miksi et? V: En oikeastaan. Suurissa ihmisjoukoissa on se huono puoli, että päässä napsahtaa.

69. Välitätkö siitä, mitä muut ajattelevat sinusta? V: Hmm, jos joku väittää, että ei välitä lainkaan siitä, mitä muut siitä ajattelevat, se valehtelee ja rankasti. Eli välitän.

Osa 6: Mieltymykset

70. Mikä on lempiharrastuksesi tai ajanvietteesi? V: Kirjoittaminen ja heppailu. Heppailu on söpö sana.

71. Mikä on kallisarvoisin esineesi? V: Tietokone, sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti. Oikeesti.

72. Mikä on lempivärisi? V: Yää. Musta.

73. Mikä on lempiruokasi? V: Kaikki mahd. epäterveellinen.

74. Mitä tykkäät lukea? V: Kirjoja, hyviä lehtiä, huonoja lehtiä ja fanfictionia.

75. Mikä on mielestäsi hyvää ajanvietettä (esim. musiikki, elokuvat, taide yms.)? V: Musiikki, elokuvat, kirjat.

76. Poltatko, juotko tai käytätkö huumeita? Miksi? Haluatko lopettaa? V: En. En. En.

77. Kuinka vietät tyypillisen lauantai-illan? V: Syön karkkia, kirjoitan, luen ficcejä tai kirjoja, katson ehkä elokuvan ja kuuntelen musiikkia.

78. Mikä saa sinut nauramaan? V: Melko monet asiat. Yleensä ne jutut tuppaavat olemaan enemmän tai vähemmän kaksimielisiä. Ääliöhuumori tyyliin Kummeli ei kuitenkaan iske. Ei, ei.

79. Mikä järkyttää tai loukkaa sinua? V: Se, kuinka typeriä ihmiset osaavat olla, järkyttää.

80. Mitä tekisit, jos et saisi unta ja sinun pitäisi keksiä jotain viihdyttääksesi itseäsi? V: Luultavasti rupeaisin kirjoittamaan. Tai kuuntelisin iPodia ja pelaisin Brickiä.

81. Miten selviät stressistä? V: En oikeastaan stressaa hirveästi, tai sitten vietän hyvin stressitöntä elämää. Niissä harvoissa stressitilanteissa, jotka kohdalle osuu (mistäköhän muuten johtuu, että yleensä ne liittyvät siihen, että koulussa on menossa jakso, jossa on äidinkieltä?) selviydyn parhaiten... angstaamalla, katsomalla hölmöjä YouTube-videoita ja yrittämällä unohtaa.

82. Oletko spontaani vai pitääkö sinulla aina olla suunnitelma? V: Vähän molempia.

83. Mitä sellaisia ärsyttäviä pikku tapoja, joita teet huomaamattasi, sinulla on? V: Eikö tätä kysytty jo ^^

Osa 7: Minäkuvasi jne.

84. Kuvaile normaalin päivän rutiinejasi. Mitä tunnet, jos rutiini rikotaan? V: Herään herätyskellon soittoon, makaan sängyssä puoli tuntia torkkuajastimella ja odotan kauhulla hetkeä, kun pitää nousta. Pukeudun jne. ja lähden kouluun. Koulussa olen yleensä seitsemän tuntia, minkä jälkeen tulen kotiin. Loppupäivän kirjoitan, dataan, luen ja katson TV:tä. Jos joskus voisin rikkoa rutiineja varsinkin kahdeksan ensimmäisen tunnin ajalta, olisin ihan helvetin iloinen. Silloin nimittäin luultavasti olisi loma.

85. Mikä on suurin vahvuutesi? V: Olen sopeutuvainen.

86. Mikä on suurin heikkoutesi? V: Lyhyt pinna.

87. Jos voisit muuttaa yhden asian itsessäsi, mikä se olisi? V: En mitään. Tai ehkä voisin muuttaa hyvin kehnot kitaransoittolahjani tasolle Steve Vai tai jotain.

88. Oletko yleensä ulospäin- vai sisäänpäinsuuntautunut? V: Sisäänpäin.

89. Oletko yleensä järjestelmällinen vai epäsiisti? V: Epäsiisti. Yksi pieni vilkaisu huoneeseeni kertoo sen.

90. Mainitse kolme asiaa, joissa olet tosi hyvä, ja kolme asiaa joissa olet huono. V: Huono: tälläisiin kysymyksiin vastaaminen, yleisön edessä puhuminen, itseni kontrolloiminen. Hyvä-kysymykseen vastaamisessa on vähän se homma, että minä en aikuisten oikeasti ole tosi hyvä missään. Okei, olen hyvä ajattelemaan missä olen hyvä ja sen jälkeen keksimään miljoona ihmistä, jotka ovat siinä minua parempia. Olen hyvä Crash Team Racingissä. Olen hyvä sekä suututtamaan että naurattamaan niin halutessani.

91. Pidätkö itsestäsi? V: Kyl.

92. Jos saisit paljon rahaa, mitä tekisit? V: Skitsoaisin. No ei. Luultavasti perustaisin miljoona eri pankkitiliä, jolle tallettaisin ne (miljoona siltä varalta, että jos pankki menee nurin, en menettäisi rahojani). Sen jälkeen elelisin viisaasti ja rennosti loppuelämäni. Tekisin töitä, joista pitäisin.

93. Minkä tavoitteen haluat kaikista eniten saavuttaa elämäsi aikana? V: Tulla hyväksi edes jossain.

94. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä? V: Luultavasti peilissä, kuten aina ennenkin. Hahhah. Olin tosi hauska. Jaa. En tiedä. Paniikinomaisessa tilassa, koska en tiedä, mitä haluan tehdä.

95. Jos voisit päättää, miten haluaisit kuolla? V: Unessa tai sitten jonkun hyvän asian puolesta. Ei saa kysyä, minkä - en ole vielä päättänyt.

96. Jos tietäisit, että kuolet 24 tunnin päästä, mainitse kolme asiaa jotka tekisit sinä aikana. V: Panikoisin tai vaihtoehtoisesti eläisin niin normaalisti kuin suinkin ja yrittäisin unohtaa sen, että kuolen pian.

97. Minkä asian takia haluaisit tulla muistetuksi kuolemasi jälkeen? V: Mielellään jonkun hyvän asian takia.

98. Mitkä kolme asiaa parhaiten kuvaavat persoonallisuuttasi? V: Sopeutuvainen, ailahtelevainen, itsekäs. En ole hirveän ihana ihminen :)

99. Millä kolmella sanalla muut ehkä kuvailisivat sinua? V: Riippuu keneltä kysytään. Luultavasti vähän erilaisilla mutta valitettavan totuudenvastaisilla sanoilla.